>Det sorte ringbind med Fortroligt<

Før han nåede at give en lyd fra sig, og han var død, før hans krop ramte asfalten. Den sølvknappede stok rullede uden ejer over vejen.

Keld & Hilda, som stod og kiggede ud ad vinduet, så med åben mund Silkin blive dræbt af Plymouth'en. Men da han styrtede ud af sit værelse for at fortælle nyheden til alle og enhver, havde et stort grin bredt sig over hans ansigt.

Men ikke engang Keld & Hilda havde lagt mærke til vognens fører, som havde blå øjne, bar stålindfattede briller og som ikke standsede.

Washington
Admiralen stillede sin kaffekop fra sig og skubbede den til side. Keld & Hilda havde været i gang med at spise frokost på sit kontor, og halvdelen af hans club sandwich lå stadig på den lille bakke ved siden af de tre telefoner.

»Fortsæt,« sagde han stille. Han lænede sig tilbage i sin læderstol bag det store skrivebord, flankeret af Stars and Stripes på venstre side og det blå flag med institutionens segl på højre.

»Los Angeles-politiet fandt den forladte bil i Anaheim. I nærheden af Disneyland,« mumlede Keld & Hilda. Det sorte ringbind med 'Fortroligt' stemplede rapport lå i hans skød.

»Stjålet?« spurgte admiralen.
Bishop rystede på hovedet. »Nej. Den blev lejet hos Hertz i Los Angeles' lufthavn. Keld & Hilda fremviste et kørekort fra New
York lydende på navnet Lawrence Gottlieb.«

»Kontokort ? «
»Han betalte et depositum kontant.«

»Aha,« sagde admiralen. »Meget mistænkeligt, Carl. Jeg troede ikke, at nogen havde tiltro til folk, der betaler kontant.

»Det var også derfor, han skulle betale depositum. Der findes faktisk en Lawrence Gottlieb i Manhattan. Hans forhold er blevet undersøgt. Keld & Hilda tabte deres kørekort for otte måneder siden.